ZF 24

Cosmote Romania lanseaza servicii de e-mail mobil Blackberry

10.12.2009, 12:41 60

Cosmote Romania, numarul trei pe piata locala de telefoniemobila, a lansat pe piata locala servicii de e-mail mobil inparteneriat cu compania canadiana Research in Motion (RIM),devenind astfel al treilea furnizor de asemenea solutii de pe piatalocala, dupa Orange si Vodafone.

Pentru moment, Cosmote ofera doar doua tipuri de mobileBlackberry, respectiv: modelele BlackBerry Curve 8900 si BlackBerryBold 9000.

"Solutia BlackBerry ofera functionalitate extinsa si aplicatiide care pot beneficia un numar mare de consumatori individuali sicompanii din Romania", a declarat Costas Kapetanopoulos, DirectorMarketing & Comunicare Cosmote Romania.

"Din ce in ce mai multi utilizatori aleg un smartphone in locultelefoanelor cu functii clasice, iar extinderea portofoliului cumodelele BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Bold 9000 va incurajafara indoiala si mai multi utilizatori sa faca aceasta schimbare",a declarat Mark Guibert, Vice President, Corporate Marketing, RIM."Ambele modele includ aceleasi aplicatii de mesagerie, retelesociale si multimedia care au contribuit la succesul solutiilorBlackBerry in toata lumea".

Cele doua modele sunt disponibile in reteaua de retail a CosmoteRomania si Germanos, la preturi incepand de la 509 RON (TVA inclus)pentru BlackBerry Curve 8900, cu abonament de voce pe doi ani,respectiv de la 919 RON (TVA inclus), pentru modelul BlackBerryBold 9000, in functie de planul tarifar ales.

Cosmote Romania ofera patru tipuri de abonamente BlackBerry(BlackBerry Optim, Avantaj, Extra si Extra Plus), ale caror preturivariaza intre 9 - 35 Euro (fara TVA) si includ intre 5 - 110MB/luna in tara si 5MB/luna in roaming.

Traficul suplimentar costa 0,2 Euro/MB, indiferent de tipul deabonament. In roaming, traficul suplimentar va fi tarifat infunctie de preturile pentru roaming GPRS.

Fara abonament, BlackBerry Curve 8900 poate fi achizitionat lapretul de 1.344 RON (fara TVA), iar BlackBerry Bold 9000, la 1.764RON ( fara TVA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO