ZF 24

Criza financiara din Ungaria se inteteste

19.10.2008, 18:00 22

Guvernul ungar nu a reusit sa ajunga la un acord cu opozitia in ceea ce priveste masurile menite sa stavileasca criza ce a lovit piata locala si a fortat statul sa caute ajutor la FMI si la Banca Centrala Europeana.

In cadrul unei sedinte de urgenta, convocata de primul ministru, Ferenc Gyurcsany, guvernul si banca centrala au anuntat ca o masura de prima necesitate reducerea deficitului de bugetar mai rapid decat planuisera anterior pentru a stabiliza pietele financiare. In acelasi timp opozitia, ce detine o cota de popularitate mai ridicata decat actualul partid de la guvernare, Partidul Socialist, a optat pentru o reducere a nivelului taxelor si impozitelor pentru a antrena cresterea scrie Bloomberg.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care este cel mai important obiectiv in acest moment al partidului aflat la guvernare in Ungaria si cum incearca acesta sal realizeze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO