ZF 24

Cum te îmbraci ca un multimilardar

Cum te îmbraci ca un multimilardar

Autor: Cătălina Teodorescu

18.07.2015, 09:51 3023

 Pe principiul „fake it ’till you make it”, nimic nu te împiedică să arăţi ca şi când contul tău bancar ar fi  plin cu miliarde, chiar dacă nu îţi permiţi (pentru moment), stilist personal, ori o garderobă de dimensiunile unui conac.

Nu este nevoie să cheltuieşti o grămadă de bani şi nici să îţi reînnoieşti în fiecare sezon întreaga garderobă, atâta vreme cât respecţi câteva reguli simple:

>> Un aspect îngrijit (haine proaspăt spălate şi călcate, fără vreo urmă de cute ori scame, şi pantofi lustruiţi şi lipsiţi de vreo urmă de zgârietură), construieşte o imagine impecabilă, ce oferă instant un plus de rafinament.

>> Asigură-te că hainele îţi vin ca turnat. Chiar dacă nu îţi permiţi piese semnate de case de modă prestigioase, du hainele la croitor pentru eventuale alterări (foarte important în special în cazul formalwear - rochii de seară, blazere, pantaloni de costum).

>> Renunţă la extra bling - atât când vine vorba de bijuterii, cât şi de alte accesorii, precum genţile şi pantofii. Cristalele, ori alte detalii strălucitoare, sunt dificil de mimat drept preţioase în condiţiile în care nu este cazul, aşa că mai degrabă limitează-te la modele minimaliste (genţi şi pantofi simpli din piele, bijuterii metalice simple, precum coliere stil choker, lanţuri fine, etc).

Citiţi mai mult pe one.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO