ZF 24

Curtea Constitutionala a respins exceptia de neconstitutionalitate a pragului la SIF-uri

10.09.2009, 18:42 37

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins joi exceptia deconstitutionalitate a pragului maxim de detinere la SIF-uriinvocata de Catalin Chelu intr-un proces intentat anul trecut CNVM,informeaza Mediafax.

"Exceptia invocata de Chelu a fost respinsa cu majoritate devoturi. Practic a fost aceeasi decizie ca si in cazul in care firmaComrimet a invocat neconstitutionalitatea pragului de detinere. Noinu l-am mai reprezentat si la Curtea Constitutionala, deoareceChelu nu a mai semnat cu noi un contract de reprezentare. Noi aveamcontract cu el numai pentru reprezentarea sa la Curtea de ApelBucuresti, in procesul intentat CNVM", a declarat avocatul care l-areprezentant pe omul de afaceri in proces, Cristian Dutescu.

Curtea Constitutionala a decis in luna iulie ca pragul maxim dedetinere la SIF-uri este constitutional, intr-un alt proces,intentat SIF Oltenia (SIF5) de firma Comrimet din Galati,controlata de Chelu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO