ZF 24

De ce exista trainerii pe lume?

13.07.2008, 15:30 18

Pentru ca este nevoie de ei... Nu tot timpul... Nu oricum... Nu pentru orice sau oricine... Dar trainerii pot facilita procesul de dezvoltare. Iata ce cuvinte pretentioase pentru o meserie atat de nepretentioasa. Traducerea in romana neaosa ar fi: pentru ca ii pot ajuta pe colegii lor din firma sa fie mai buni in ceea ce fac. Paradoxal, nu prin training. Trainingul te lumineaza doar ca mai ai cunostinte de asimilat, abilitati de exersat si atitudine de... (aici ma blochez intotdeauna, pentru ca imi vin in minte cuvinte ca: imbunatatit ? ca si cand atitudinea e ceva ce se poate imbunatati, schimbat ? asta e chiar dramatic, nimeni n-a reusit sa schimbe dramatic atitudinea cuiva, ca sa nu mai vorbim de riscuri, adica nu stii ce-o sa fie dupa schimbare).

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, parerea lui Marius Balasoiu, managing partner ForPeople, despre rolul si importanta trainerului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO