ZF 24

Demiterea cu intentie devine si cu repetitie. 19 directorii demisi de Sarbu de la APIA si reangajati in urma unor decizii judecatoresti, amenintati din nou cu demiterea

12.07.2009, 13:39 15

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca in tara exista 19 cazuri de directori demisi de la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) carora instantele le-au dat sentinte de repunere in functie, iar acestia isi vor relua atributiile, dar numai temporar.

"Sunt 19 cazuri in care instanta nu a tinut cont de decizia noastra de eliberare din functii a directorilor de la APIA, unul dintre acestia fiind din Maramures, astfel incat acestia vor ramane pe posturi pentru inca o perioada, adica pana cand se va gasi o alta solutie de eliberare a lor din functii", a declarat, intr-o conferinta de presa, ministrul Ilie Sarbu, citat de Mediafax.

Sarbu a afirmat ca acestia vor fi din nou demisi pentru ca "oricum nu si-au indeplinit atributiile si tocmai din aceasta cauza au fost inlaturati".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO