ZF 24

Discutii Tariceanu-Boc:PD nu voteaza motiunea de cenzura, PNL nu da vot la suspendarea presedintelui

26.03.2007, 11:31 16

Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc au au avut o convorbire telefonica, vineri seara, in care au stabilit, de principiu, ca PNL sa nu elimine PD din Guvern, democratii sa nu voteze motiunea de cenzura, iar liberalii sa nu dea vot la suspendarea presedintelui, pentru continuarea actualei guvernari.

Surse din Alianta DA au declarat ieri ca liderii PNL si PD, Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc, au decis sa mearga in continuare in actuala formula guvernamentala, premierul angajandu-se in fata liderului democrat ca nu va elimina ministrii PD din Guvern, in cazul unei eventuale restructurari guvernamentale.

Tariceanu a avansat propunerea ca parlamentarii PNL sa nu voteze suspendarea presedintelui Traian Basescu, iar democratii, la randul lor, sa nu isi dea votul in favoarea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului.

Sursele citate au spus ca Boc a fost de acord cu ideea lui Tariceanu, cei doi abordand chiar ideea unei posibile relansari a Aliantei, daca actualul Guvern va face fata unei motiuni de cenzura a opozitiei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO