ZF 24

Distribuitorul Proges anunta afaceri in crestere cu 25%, la 100 mil. euro

19.02.2009, 12:17 44

Proges, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de constructii, cu o retea de peste 66 de magazine si centre logistice in Romania, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 100 mil. euro, in crestere cu 25% fata de nivelul din 2007, datorita extinderii retelei locale de magazine cu 20 de unitati si intrarea pe pietele din Ungaria si Moldova.

In anul 2008, Proges a deschis magazine noi in: Caransebes, Turda, Fagaras, Barlad, Tecuci, Roman, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Petrosani, Onesti, Medias, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Sighisoara si Tulcea, ajungand la un numar de 66 locatii. Investitia totala in deschiderea de noi centre, in anul 2008, a depasit 5 milioane de Euro.

Pentru anul 2009 Proges continua extinderea retelei, urmand ca pana in 15 martie noi magazine sa fie deschise la: Targul Mures (in incinta European Retail Park) si in Bacau (in incinta European Retail Park). Investitia in aceste doua superstore-uri este de peste 1.2 milioane de Euro. In acesta luna, PROGES deschide si primul Superstore din Republica Moldova ce are o suprafata de 1000 mp si in care au fost investiti 600 mii Euro.

“Continuam planul de extindere a retelei de magazine PROGES si urmarim semnalele pietei in mod continuu si prin flexibilitatea de a reactiona care ne caracterizeaza, cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bakó, marketing manager al Proges.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO