ZF 24

Doua noi hoteluri Ramada vor fi deschise in Iasi si Brasov

10.06.2008, 13:19 36

Trend Hospitality, partenerul Grupului Wyndham Hotels pentru Romania, Moldova si Bulgaria a anuntat lansarea operationala a 2 noi hoteluri Ramada in Romania, in orasele Iasi si Brasov.

Piata hoteliera din orasele Brasov si Iasi va creste astfel cu 191 de camere de 4 stele (cifra reprezentand capacitatea cumulata a celor 2 hoteluri) care vor fi la dispozitia turistilor incepand cu luna iunie 2008 in Iasi, respectiv incepand cu luna iulie 2008 in Brasov, sub brandul Ramada.

"Negociem deschiderea de hoteluri sub brandul Ramada in alte patru orase importante ale Romaniei (Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova), incadrandu-ne in planul de dezvoltare care prevede dechiderea, pana in 2015, a 30 hoteluri sub brandul Ramada", a declarat Tinu Sebesanu CEO Trend Hospitality.

Hotel Ramada Brasov este investitie de tip greenfield de 20 milioane de euro si este situat in zona comerciala de la intrarea in orasul Brasov.

Hotelul Ramada Iasi City Center este situat in centrul cultural al orasului, chiar langa Palatul Culturii si Teatrul Luceafarul.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de Trend Hospitality care actioneaza ca dezvoltator strategic in Romania, Bulgaria si Republica Moldova si detine exclusivitate de francizare pe piata romaneasca a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham: Ramada, Super 8 Motel si Days Inn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO