Omul de afaceri Dragos Petrescu, care a rulat anul trecut 14 mil. euro pe piata restaurantelor spune ca in industria de tip retail e greu sa te opresti din dezvoltare. Atunci cand spui stop, mecanismul care impinge business-ul inainte s-ar putea sa gafaie; de aceea, singura metoda pozitiva de a spune stop este exitul din business, pe care nu am de gand sa il fac prea curand", afirma Petrescu.
Dragos Petrescu de la City Grill isi reorienteaza investitiile catre fast-food, in lantul Bundetot
Petrescu, care controleaza prin intermediul companiei Trotter Prim lanturile de restaurante City Grill si Buongiorno, cafenelele City Cafe si restaurantul Caru' cu Bere spune ca "si-ar dori sa inchida cercul in industria ospitalitatii" si printr-un hotel si un centru integrat de servicii, pentru care are deja un teren de 2 hectare. "Imi doresc sa fac un astfel de proiect, dar acum nu am posibilitatea reala de a-l face, pentru ca sunt limitat economic".
Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels