ZF 24

După Bestjobs, Neogen lansează un site cu minijoburi geolocalizate

După Bestjobs, Neogen lansează un site cu minijoburi...

Autor: Ioana Nita

26.05.2014, 00:00 918
Grupul Neogen, controlat de antreprenorul român Călin Fusu, are în plan să lanseze sub brandul CeeVee, atât pe piaţa locală cât şi în regiune, o platformă de recrutare concentrată pe locurile de muncă temporare, care le va permite utilizatorilor să vadă direct de pe telefon sau tabletă, prin intermediul aplicaţiei, ce oportunităţi au de a realiza diferite activităţi în jurul locaţiei lor. Ideea a apărut după ce Neogen a încercat să extindă site-ul de recrutări Bestjobs şi în regiune, însă eforturile nu au avut rezultatul scontat în condiţiile în care în fiecare ţară existau deja jucători puternici pe piaţa de servicii de recrutare online.
 
„Deoarece Bestjobs este cel mai de succes produs al nostru, încercăm să îl extindem regional, însă sub brandul CeeVee. Am tot testat diverse alte modele şi am ajuns la conceptul de mobile workforce – deschizi telefonul şi vezi ce task-uri se pot executa în jurul locaţiei tale. Spre exemplu, să mergi să verifici preţul la pate în Carrefour”, a explicat Călin Fusu, acţionar majoritar şi director executiv al grupului Neogen, din care fac parte site-urile Bestjobs, CeeVee, Zumzi, Kolektiva şi Vivre. Grupul are un pachet minoritar de acţiuni şi la compania Clever Tech, proprietarul platformei Clever Taxi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO