ZF 24

Elena Basescu a demisionat din PDL

18.03.2009, 12:50 26

Elena Basescu a anuntat ca demisioneaza din PDL pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare. Fiica presedintelui Traian Basescu a mai spus ca se va intoarce in partid daca va castiga un mandat de europarlamentar. Potrivit legii alegerilor europarlamentare, un independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a fi inscris pe lista.

Candidatura Elenei Basescu la alegerile pentru Parlamentul European si ascensiunea foarte rapida a mezinei familiei Basescu in PDL au fost controversate, fiind puse pe seama pozitiei ocupate de tatal sau.

Presedintele Traian Basescu si-a aparat fiica marti aseara in cadrul unei emisiuni televizate: "Eu imi cunosc foarte bine copilul. Sunt convins ca fiica mea stie ce are de facut, pentru ca este mult mai desteapta decat o credeti", a declarat presedintele, precizand ca fiica sa a studiat in America si cunoaste bine o limba straina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO