ZF 24

Erwin Vondenhoff, Heidi Chocolat: costurile de productie sunt ca in Elvetia, diferenta o face distributia

10.09.2008, 20:30 97

Mica fabrica de ciocolata Heidi din Pantelimon, in apropierea Bucurestiului, nu pare a avea, din exterior, mai mult de cativa zeci de angajati, insa aici lucreaza, in trei ture pe zi si sase zile din sapte, aproximativ 150 de persoane.

Grupul Laderach, o afacere de familie pornita chiar in tara ciocolatei, Elvetia, a dezvoltat brandul Heidi la nivel regional cu ajutorul fabricii de pe piata romaneasca. De aici se duce aproximativ 5-6% din productia totala pe mai multe piete din Europa de Est, pondere pe care compania vrea sa o majoreze rapid in urmatorii ani.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum se explica necesarul mare de angajati in productie si la ce suma s-au ridicat investitiile Heidi in acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO