ZF 24

Femeia care a fotografiat cele mai mari celebritati ale secolului 20, Annie Leibovitz, a reusit sa se salveze de colapsul financiar

09.03.2010, 11:45 29

Celebrul fotograf Annie Leibovitz a incheiat un acord cu o firmade private equity pentru a gasi o solutie pentru datoriile sale,potrivit Financial Times, scrie agentia de presa Thomson Reuters.Leibovitz, care a fotografiat cei mai faimosi oameni din lume, dela Michelle Obama la Regina Elisabeta a Marii Britanii, a alescompania de investitii in sectorul imobiliar Colony Capital casingurul sau creditor, pentru a o ajuta sa isi administrezefondurile si sa ii promoveze munca.

"Vom fi parteneri, si ii vom administra activele si afacerile,astfel incat Annie sa poata petrece timpul concentrandu-se asuprapasiunii sale, si sa isi faca treaba cum doar ea poate", a spus TomBarrack, fondatorul Colony din Los Angeles. Compania ii va permitelui Leibovitz sa isi pastreze drepturile asupra a peste 100.000 defotografii.

Problemele financiare ale fotografului au inceput anul trecut, candArt Capital Group a amenintat ca o da in judecata si ca va preluacontrolul asupra colectiei sale de fotografii si asupra celor douaproprietati ale sale, dupa ce ea a incalcat termenii unui credit invaloare de 24 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO