ZF 24

Floriana Jucan sustine ca Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

21.02.2010, 12:19 800

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit sprepublicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu,insotite de imagini in care acesta apare in ipostazecompromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cuCongresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal, informeazaMediafax.

"Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu estemonitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, panacand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediulSRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore,pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescueste ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pecap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci areceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat ca monitorizarea lui Diaconescu a fost facuta inperioada 1-10 februarie, fara a mentiona cine a facut aceastamonitorizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO