ZF 24

Fondatorul Salans, nominalizat la presedintia Curtii Internationale de Arbitraj

10.06.2008, 14:38 20

Carl F. Salans, fondatorul firmei de avocatura Salans, a fost nominalizat in vederea ocuparii pozitiei de Presedinte al Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert (ICC) de la Paris, incepand cu 1 iulie si pana la sfarsitul acestui an, cand va fi numit un Presedinte permanent. Nominalizarea sa va fi supusa aprobarii ICC pe data de 13 iunie.

Carl F. Salans a fondat firma Salans, la Paris, in urma cu 30 de ani, impreuna cu Eliane Heilbronn si Jeffrey M. Hertzfeld. Firma are astazi o practica globala de arbitraj recunoscuta international, fiind activa in 20 de birouri din intreaga lume. Salans are o vasta experienta in relatia cu cele mai prestigioase institutii de arbitraj, acoperind o mare varietate de specializari.

Salans este o firma internationala de drept comercial cu 750 de avocati in 20 birouri de pe trei continente: Almati, Baku, Barcelona, Berlin, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, Sankt Petersburg si Varsovia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO