ZF 24

Fost agent imobiliar: Cumpara cat poti de jos si daca crezi ca merita

Fost agent imobiliar: Cumpara cat poti de jos si daca crezi ca merita
06.04.2010, 14:01 41

Pentru unii, programul Prima Casa e un moment bun sa-si cumpereo locuinta. Altii asteapta ca preturile sa scada in continuare, cumau asteptat sa scada si pana acum. Cat ar mai trebui sa maiastepte? Mai scad preturile apartamentelor?

"Cumpara cat poti de jos si daca crezi ca merita. Dupa mine, unpret corect este 800-1.000 euro/mp. Eu as cumpara acum, dar asincerca sa speculez", considera Sorin Mihai, unul dintre asociatiiagentiei imobiliare Media House, care a fost "practic trasa pebara" din lipsa de activitate.

Ce inseamna a specula? Un exemplu de reduceri fata de preturilecerute il da Ionut Ciolca, unul dintre asociatii agentiei AphoraReal Estate Office. "Chiar ieri (saptamana trecuta - n.r.) amvandut un apartament cu doua camere pe Giurgiului, scos la vanzaredin pricina unor datorii pe care proprietarul le acumulase. Pretulde pornire era 63.000 de euro, proprietarul a lasat la pret 10.000de euro si pana la urma l-a vandut cu 52.000 de euro."

Cititi mai multe despre scaderea preturilor la apartamente simomentul oportun pentru a cumpara pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO