ZF 24

Fostul manager de la The Group, Ovidiu Florea, sef peste vanzari la Kanal D

17.02.2010, 15:19 39

Ovidiu Florea, care a renuntat la sfarsitul lui ianuarie lapozitia de managing partner al agentiilor Media Investment si Houseof Media, companii din cadrul grupului de comunicare The Group, vaconduce departamentul de vanzari de publicitate la Kanal D alaturide Claudia Ion care este sales director.

"Decizia mea de a accepta oferta venita din partea Kanal D estefiresca deoarece mi-am dorit sa imi continui activitatea invanzarile de televiziune. Este o miscare logica si motivatadatorita experientei, expertizei si networking-ului meu, care credca va aduce un added value echipei de vanzari careia ma alatur.Sunt mai mult decat familiarizat in relatia cu statiile deteleviziune si cu abordarea agentiilor privind mixul de TV, asa caadaptarea si integrarea mea nu va fi una dificila", spune OvidiuFlorea, head of sales and research la Kanal D.

Ovidiu Florea a fost director executiv al companiei de mediaMindshare Media pana in 2005 cand a devenit managing partner alagentiilor Media Investment si House of Media, parte a The Group,unde detinea intregul pachet de actiuni. La inceputul anului el adecis sa vanda participatia catre Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola,fondatorii The Group spunand ca doreste sa se orienteze sprevanzari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO