ZF 24

G'market mizeaza in 2007 pe un avans al vanzarilor de 42%

30.03.2007, 14:56 14

Compania Gimrom Holding, operatorul supermarketurilor G'market, estimeaza ca va inregistra in acest an vanzari de 60 de milioane de euro, in crestere cu 42% fata de nivelul de 42 de milioane de euro din 2006.

Firma a finalizat recent extinderea suprafetei magazinului din centrul comercial Bucuresti Mall, cu 400 de metri patrati, de la suprafata initiala de 3.000 de metri patrati, se arata intr-un comunicat al Gimrom.

"Anul acesta estimam o crestere a vanzarilor la 60 de milioane de euro datorita extinderii suprafetei de vanzare a magazinului din Bucuresti Mall, dar si deschiderii unui nou supermarket in Moldova. In luna mai vom incepe constructia supermarketului, acesta urmand sa fie deschis la trei luni dupa inceperea lucrarilor", a declarat directorul de marketing al Gimrom, Erol Inaltekin.

Gimrom Holding detine cinci supermarketuri, dintre care trei sunt situate in Bucuresti si doua in Iasi.

Firma este divizia de retail a grupului turc FIBA, din care mai face parte si dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO