ZF 24

Gazeta de Sud: contracte de 70 mil. euro pentru Electroputere

20.02.2007, 13:12 14

ELECTROPUTERE Craiova ar putea incheia in acest an contracte in valoare totala de peste 70 de milioane de euro cu doar doua dintre fabricile componente, a declarat ieri directorul de marketing al societatii, Petru Sabaila, citat de Gazeta de Sud.
"Noi am avea comenzi de transformatoare de circa 50 de milioane de euro, iar la motoare electrice - de aproximativ 20 de milioane de euro. Nu avem insa oameni si ne-ar trebui un capital de lucru suplimentar de doua-trei milioane de euro", a spus Sabaila.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos la vanzare, astazi, pachetul majoritar de actiuni al producatorului de motoare si generatoare electrice Electroputere Craiova, reprezentand 62,8% din actiunile companiei, pentru care asteapta oferte pana la 26 martie.
Electroputere, una dintre cele mai mari companii din portofoliul AVAS, a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 156,5 milioane de lei si pierderi de 50,1 milioane lei.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO