ZF 24

Gigi Becali in catuse; cinci poze istorice. "Barabas liber, Hristos pe cruce! Hotii liberi, Becali in arest!"

Gigi Becali in catuse. Cinci poze istorice. Vizionati Galeria Foto
14.04.2009, 12:20 413

Gigi Becali a fost adus la Judecatoria Sectorului 1, instanta urmand sa judece atat cererea sa de eliberare, cat si a celorlalte patru persoane arestate in acest dosar.

Gigi Becali si garzile sale, Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu, au fost arestati preventiv, in urma cu o saptamana, de Judecatoria Sectorului 1, masura fiind confirmata de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

"Nu sunt bun conducator pentru că le-am spus acestor bodyguarzi să nu ii bata si ei i-au batut. Le-am zis sa li se dea whisky si sa ii lase in pace. Sa fie oameni cu ei, chiar daca sunt hoti si le-am dat si 500 de mii de taxi. Ii iert pe procurori si judecatori, pe toti, pentru ca suntem in postul Pastelui. Probabil ca voi avea parte de cea mai curata impartasanie, pentru ca in puscarie nu poti face prea multe pacate. Si viata lui Iisus a fost formata din pilde. Hotii sunt liberi, eu in puscarie! Sa ma ierte Dumnezeu ca ma compar cu Iisus pe cruce. Barabas va fi liber, iar eu pe cruce", a spus Becali in fata instantei, citat de Prosport. Cititi declaratiile facute de finantatorul Stelei in fata instantei pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO