ZF 24

Grupul de marketing şi comunicare Lowe îşi extinde echipa de top management şi a recrutat-o pe Florina Vărzariu în funcţia de Chief Financial Officer

Grupul de marketing şi comunicare Lowe îşi extinde...

Autor: Roxana Rosu

12.02.2024, 11:34 223

Grupul de marketing şi comunicare Lowe îşi extinde echipa de top management şi o numeşte pe Florina Vărzariu în funcţia de Chief Financial Officer, pozitie din care va coordona activitatea echipelor financiar, legal şi comercial.  

„Am convingerea că, prin expertiza ei financiară şi maturitatea profesională, va sprijini activ implementarea strategiei noastre de business, contribuind la atingerea obiectivelor noastre de creştere prin inovaţie continuă”, a declarat Sever Savanciuc, CEO Lowe Group.

Florina Vărzariu are peste 20 de ani de experienţă în industria de publicitate, ocupând anterior o serie de poziţii cheie, inclusiv cea de CFO la nivel local şi regional în cadrul Dentsu.

„Am învăţat în aceşti ani că armonia cifrelor şi bunăstarea financiară trebuie dublate de armonia umană şi de o cultură organizaţională sănătoasă. Această oportunitate reprezintă o nouă etapă în cariera mea şi sunt entuziasmată să colaborez cu o echipă performantă şi agilă, care acoperă holistic toate expertizele comunicării”, a spus Florina Vărzariu.

Ea este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă universitară în administrarea afacerilor (MBA) de la Universitatea din Washington, Seattle, obţinută prin absolvirea programulului Româno-American Executive MBA al şcolii de afaceri ASEBUSS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO