ZF 24

Grupul Ista implementează soluţia Charisma CRM de la TotalSoft la filialele din trei ţări

Grupul Ista implementează soluţia Charisma CRM de la...

Autor: Ioana Nita

15.07.2013, 20:50 338

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de software de pe piaţa locală, a semnat un contract cu grupul Ista, companie specializată pe contorizarea individuală a consumului de apă şi căldură din imobilele colective, pentru a implementa soluţia Charisma CRM (Customer Relationship Managament) atât în cadrul filialelor companiei din România, cât şi în Olanda şi Italia.

„În anul 2006 am avut prima colaborare cu Ista, care a prevăzut implementarea Charisma ERP în filiala din România a grupului. De atunci, am dezvoltat un parteneriat frumos, în care am avut ocazia să lucrăm pe proiecte de implementare a produselor noastre, cât şi pe dezvoltare de soluţii la cerere”, a spus Liviu Drăgan, director general al TotalSoft.

Compania TotalSoft, controlată de fondul de investiţii Global Finance, a mai implementat platforma CRM, dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics, şi la multinaţionalele EconGas şi OMV. Anul trecut, TotalSoft a avut afaceri de 25 mil. euro, iar în prezent are aproximativ 440 angajaţi.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO