ZF 24

Grupul PDL de la Camera se disociaza de initiativa lui Oajdea privind scrisoarea catre FMI

28.10.2009, 11:55 17

Grupul parlamentar al PDL de la Camera Deputatilor anunta ca sedisociaza de initiativa celor 21 de parlamentari si a lui DanielOajdea de trimitere a unei scrisori catre FMI prin care se solicitaincluderea BNR, CNVM, CSA si CSSPP in grila salarizarii unitare,informeaza Mediafax.

"In legatura cu intentia domnului deputat PDL Daniel Oajdea, dea adresa o scrisoare deschisa Fondului Monetar International, princare se solicita includerea BNR, CNVM, CSA si CSSPP in grilasalarizarii unitare, va aducem la cunostinta ca Grupul Parlamentaral Partidului Democrat-Liberal din Camera Deputatilor se disociazade aceasta initiativa individuala. Scrisoarea si declaratiile depresa reprezinta strict opinia individuala a domnului deputat PD-LDaniel Oajdea si a unui numar de 21 de deputati", se arată intr-uncomunicat.

Grupul Parlamentar al Partidului Democrat-Liberal din CameraDeputatilor considera ca un astfel de demers este "cu totulneavenit, mai ales in conditiile in care delegatia FMI se vadeplasa in Romania, pentru analiza eliberarii urmatoarei transe deimprumut".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO