ZF 24

Hotel de patru stele din Iasi, pus la vanzare pentru 1,5 milioane euro la un an de la deschidere

15.02.2010, 15:15 322

Hotelul de patru stele La Strada din Iasi, deschis anul trecut,a fost scos la vanzare pentru 1,5 milioane de euro, motivulprincipal fiind scaderea cererii si a gradului de ocupare, inconditiile crizei, a declarat luni, pentru Mediafax Business, directorulgeneral al unitatii, Ionut Amuntencei.

"Hotelul a fost deschis anul trecut, in ianuarie. In primul ande functionare unitatea a avut un grad de ocupare redus, de 30-40%,din cauza crizei, acesta fiind unul dintre motivele pentru carehotelul a fost scos la vanzare. Am scazut tarifele la 115 leipentru o camera single si 135 de lei pentru una dubla, insa nu amreusit sa crestem numarul clientilor. Acestia probabil seorienteaza catre unitati de trei stele in aceasta perioada", aafirmat Amuntencei.

Hotelul La Strada are 11 camere, trei sali cu o capacitatetotala de 150 de locuri si o parcare. Mai multe despre pretul cerut de Amuntencei pentru hotelulLa Strada cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO