ZF 24

Immorent Romania l-a numit managing director pe fostul director comercial al BRD Sogelease

09.07.2007, 14:11 30

Immorent Romania, filiala locala a diviziei de leasing a grupului austriac Immorent, l-a numit in functia de managing director pe Bogdan Cernescu, fost director comercial la BRD Sogelease, compania de leasing BRD-Groupe Societe Generale.
Cernescu, in varsta de 31 de ani, a preluat postul la inceputul lunii iunie si il inlocuieste pe Harald Trinkl, care se va ocupa de dezvoltarea activitatii de leasing la nivelul Europei Centrale si de Est in cadrul Immorent Aktiengesellschaft, se arata intr-un comunicat al Immorent Romania transmis astazi.
Noul director va coordona serviciile de leasing, dezvoltarea de proiecte imobiliare si cooperarea la nivel local cu divizia imobiliara a grupului, Sparkassen Immobilien AG.
Celalalt managing director al companiei, Anina Iordache, va fi responsabil pentru operatiuni, raportare si contabilitate la nivel de grup.
Immorent Romania apartine grupului austriac Immorent Aktiengesellschaft, membru al Erste Bank si activeaza in Romania din anul 2005. Compania furnizeaza servicii de leasing imobiliar si de echipamente, precum si de dezvoltare a proiectelor imobiliare si administrare de fonduri.
Compania previzioneaza pentru acest an o crestere de 2,5 ori a volumului de afaceri, la 70 de milioane de euro, din care 55 de milioane de euro pentru leasingul imobiliar, diferenta fiind reprezentata de leasingul de echipamente. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO