ZF 24

Incep demisiile in PSD - Serban Mihailescu si Ioan Munteanu au plecat din PSD

Incep demisiile in PSD - Serban Mihailescu si Ioan Munteanu au demisionat din PSD
21.02.2010, 14:10 198

Senatorul Serban Mihailescu si deputatul Ioan Munteanu audemisionat din PSD si au decis sa se alature grupuluiindependentilor, condus de Gabriel Oprea, Mihailescu afirmand ca"s-a incheiat o etapa din viata PSD" si ca in ultima vremeexperienta sa nu a mai fost folosita de partid, transmite Mediafax.

Deciziile celor doi parlamentari, anuntate prin declaratiitransmise, duminica, survin alegerii lui Victor Ponta la conducereaPSD, insa ambii au negat orice legatura intre demisii si preluareasefiei partidului de catre Ponta.

Serban Mihailescu era membru PSD din 1991, membru in conducereapartidului, si a detinut functia de secretar de stat in MinisterulTransporturilor, dar si pe cea de ministru coordonator alSecretariatului General al Guvernului in Cabinetul Nastase.

Ioan Munteanu a fost membru PDSR in perioada 1992-1999, in 2000a trecut la ApR, iar din 2000 a intrat in PSD, fiind pana in 2004lider al filialei Neamt. El a fost vicepremar al orasului PiatraNeamt si apoi prefect de Neamt. Cum se va schimba in Parlamentul Romanieiechilibrul de forte si daca vom auzi de formarea unui noupartid aflati pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO