ZF 24

Incercarile actionarilor Generali de a schimba stilul de management al companiei par sortite esecului

27.05.2008, 22:00 13

Numai patru din treizeci de analisti care urmaresc evolutia companiei italiene cu o istorie de 177 de ani recomanda clientilor sa cumpere actiuni ale asiguratorului, iar 14 si-au redus deja estimarile legate de pretul titlurilor acestuia, sau si-au redus ratingurile fata de nivelul din luna martie, scrie Bloomberg.
Goldman Sachs Group, Merrill Lynch & Co. si UBS AG recomanda vanzarea actiunilor, in timp ce analistii Natixis Securities si Credit Suisse Group au ratinguri "reduce" si "underperform".

Antoine Bernheim, presedintele in varsta de 83 de ani al Generali, a castigat sprijinul investitorilor pe 26 aprilie, opunandu-se unei incercari a Algebris Investments din Londra si Franklin Mutual Advisers de a forta o restructurare a companiei. Bernheim, fost partener in cadrul Lazard Freres, a raspuns timp de noua ore in cadrul intrunirii actionarilor criticilor privitoare la managementul si strategia Generali.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care a fost in ultima perioada evolutia companiei Generali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO