ZF 24

Italienii de la Goldplast investesc 1 mil.euro la Topoloveni, unde va produce anual 4 milioane de pahare turnate prin suflare

Italienii de la Goldplast investesc 1 mil.euro la...

Autor: Roxana Rosu

13.07.2017, 12:57 219

Goldplast, companie italiană specializată în design, producţie şi distribuţie de accesorii pentru masă pentru industria hospitalităţii, investeşte peste un milion de euro la fabrica din Topoloveni într-o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare, obţinute printr-o tehnologie inovatoare.

Noua unitatea va fi funcţională din luna septembrie  şi va avea o capacitate de producţie de peste 4 milioane de pahare pe an. La noua linie tehnologică vor fi angajaţi peste 20 de muncitori, iar 10 tehnicieni şi un inginer vor fi specializaţi pentru mentenanţă şi procese tehnologice.

“Unitatea de producţie de la Topoloveni şi-a confirmat statutul de centru de excelenţă al companiei astfel că decizia producerii şi aici a celor mai pretenţioase produse marca GOLDPLAST este una firească, ce se înscrie în strategia noastră pe termen lung Route2022, cu care ne-am propus să dublăm cifra de afaceri în următorii 6 ani”, a declarat Domenico Zaccone, Preşedinte şi CEO, Goldplast Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO