ZF 24

Iulian Cîrciumaru, Holde Agri Invest: Urmează un plasament de 12 mil. lei la finalul lunii iunie. Vor merge în ferme noi, stocare şi irigaţii

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

09.06.2020, 17:30 298

Iulian Cîrciumaru, acţionar şi preşedinte al consiliului de administraţie Holde Agri Invest, spune că societatea va derula la finele lunii un plasament privat pentru a strânge 12 milioane de lei de la investitori în vederea dezvoltării companiei care administrează terenuri agricole.

„Ne propunem să majorăm capitalul cu aproximativ 12 milioane de lei. Acesta este obiectivul pe care îl avem. Banii vor merge în trei direcţii principale: extinderea portofoliului de ferme pe care compania le achiziţionează, extinderea capacităţii de stocare şi demararea proiectelor de irigaţii, pe care le avem deja planificate“, spune Iulian Cîrciumaru în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Holde a mai atras 10 milioane de lei de la investitori într-un alt plasament privat în decembrie 2019, iar acum vrea să atragă mai mult capital decât în primul, chiar în plină criză determinată de pandemie. Compania se va lista la Bursa de la Bucureşti spre finalul anului, cel mai probabil în toamnă, sub simbolul bursier HAI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO