ZF 24

Lafarge Ciment revizuieste in urcare estimarile privind cifra de afaceri, la 300 mil. euro

23.09.2007, 14:21 13

Compania Lafarge Ciment estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, la 300 de milioane de euro, in urma avansului de 80% al vanzarilor inregistrat in primele sase luni, modificand astfel previziunile initiale anuale, care indicau o majorare de 20%, informeaza Mediafax.

"Rezultatele obtinute in primul semestru au fost determinate in primul rand de vremea frumoasa din prima parte a anului, care a permis derularea lucrarilor de constructii. Nu pot anticipa avansul exact al cifrei de afaceri, insa cred ca vom atinge la sfarsitul anului o crestere care se va situa usor sub 30%, desi putem chiar atinge acest procent, in cazul in care ultimele doua luni ale lui 2007 vor beneficia de o clima la fel de prietenoasa", a declarat directorul financiar al companiei, Philippe Platon.

El a precizat ca cele mai importante vanzari ale companiei in acest an au fost realizate pe segmentul rezidential, cantitati semnificative de ciment fiind distribuite pentru proiecte comerciale si de infrastructura.

Platon a spus ca firma continua programul de investitii inceput in acest an pentru marirea capacitatilor de productie a fabricilor de ciment.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO