ZF 24

Legea pensiilor trebuie sa ajunga in Parlament pana la inceputul lunii februarie

21.01.2010, 16:59 17

Ministrul Muncii Mihai Seitan si reprezentantii Bancii Mondiales-au intalnit astazi pentru a discuta despre problemele legate deasistenta sociala, legea pensiilor si legea unica a salarizarii insistemul bugetar, precum si despre modul in care s-au respectatconditiile pentru deblocarea celei de-a treia transe deimprumut.

"Accentul s-a pus pe definitivarea in cel mai scurt timp a grileiunice de salarizare si a procedurilor de implementare si pedefinitivarea proiectului de lege a pensiilor, astfel incat aceastasa ajunga in Parlament cel tarziu la inceputul lunii februarie", searata in comunicatul de presa transmis de reprezentantiiministerului Muncii. De asemenea, pana la finele anului, programelede asistenta sociala trebuie sa fie integrate intr-un sistemunitar. In zilele urmatoare urmeaza sa aiba loc si alte intalniri,la care vor participa si reprezentanti ai Ministerului deFinante.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO