ZF 24

LG Optimus G se află de astăzi în magazinele Orange

LG Optimus G se află de astăzi în magazinele Orange

Autor: Andreea Anghel

21.03.2013, 16:44 1195

LG Electonics România a lansat astăzi smartphone-ul LG Optimus G, care va fi disponibil exclusiv prin reţeaua Orange la un preţ de 189 euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 39 cu tarif de 39 de euro pe lună. Telefonul poate fi achiziţionat atât în magazinele Orange, cât şi în magazinul Orange on-line, unde vine împreună cu un cadou.

Preţul fără abonament al telefonului este de aproximativ 500 de euro.

"LG Optimus G este produsul Best Buy din gama smartphone-urilor premium disponibile acum pe piaţa din România.", a spus Andrei Toma, Product Manager Orange.

Telefonul este disponibil momentan doar pe negru. LG Optimus G are un display de 4,7 inci Gorilla Glass 2, processor Qualcomm, Snapdragon S4 Pro Quad-core, cameră frontală de 13 MP şi baterie de 2100 mAh.

Printre funcţiile cu care vine LG Optimus G se numără tehnologia Q Slide, care permite utilizarea mai multor aplicaţii în acelaşi timp prin ajustarea transparenţei uneia dintre pagini. Dual Screen, Dual Play este o altă funcţie prin care utilizatorii pot conecta telefonul la ecranul televizorului utilizând tehnologia Miracast şi pot vizualiza conţinut diferit pe cele două display-uri.

Prin lansarea LG Optimus G, LG Electonics România speră la creşterea vânzărilor de smartphone-uri din gama premium, a spus Bumseop Lee, preşedinte al LG Electonics România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO