ZF 24

Lichidarea Rulmentul Brasov, discutata din nou la 5 martie

26.02.2007, 17:46 10

Consiliul de Administratie (CA) al companiei Rulmentul Brasov a convocat din nou Adunarea Generala a Actionarilor (AGA), la 5 martie, pentru a dezbate propunerea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) de dizolvare si lichidare voluntara a firmei.

Conducerea companiei a mai convocat actionarii pentru a discuta dizolvarea si lichidarea voluntara a firmei, la finele saptamanii trecute, dar adunarea generala nu a putut fi intrunita, in lipsa reprezentantilor AVAS, actionarul majoritar.

Pe ordinea de zi se va afla si programul de restructurare a firmei, intocmit conform Ordonantei Guvernului prin care se amana cu sase luni procedurile de insolventa pentru o serie de societati, printre care si Rulmentul.

De asemenea, actionarii vor desemna un administrator unic, care sa ramana in functie pana la numirea unui lichidator. AVAS este actionarul majoritar al Rulmentul, cu 50,9%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO