ZF 24

Licitatie de peste 380 mil. euro pentru intretinerea drumurilor administrate de regionala Iasi

03.01.2008, 17:41 15

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi a initiat procedurile de achizitie a unor lucrari de intretinere a drumurilor, atat pe timp de vara, cat si de iarna, pe o perioada de patru ani, contractul fiind estimat la 1,37 miliarde de lei (382 milioane de euro), informeaza Mediafax.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 februarie, potrivit DRDP, aflata in administrarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Contractul va fi impartit in noua loturi pentru cele opt judete din zona Moldovei, respectiv Bacau, cu o valoare estimata la circa 200 milioane lei, Vaslui (171 milioane lei), Botosani (134 milioane lei), Vrancea (119 milioane lei), Galati (63 milioane lei), Iasi (115 milioane lei), Neamt (250 milioane lei) si Suceava, cu 224 milioane lei, la care se adauga 96 milioane lei pentru drumurile administrate de sucursala din Campulung Moldovenesc.

Firmele care doresc sa depuna oferte pentru toate cele noua loturi trebuie sa aiba o cifra de afaceri medie anuala pe ultimii trei ani de cel putin 516 milioane lei (143 milioane euro).

Totodata, ofertantii trebuie sa prezinte documente referitoare la existenta unor linii de credit pentru intretinerea drumurilor pe o perioada de minim trei luni.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO