ZF 24

Mădălina Manole, înmormântată la Ploieşti în prezenţa a 5.000 de persoane

Mădălina Manole, înmormântată la Ploieşti în prezenţa a 5.000 de persoane
17.07.2010, 11:40 152

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiindaşteptat de aproximativ 5.000 de persoane. Pe parcursul traseuluide la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, unde a avutloc slujba de înmormântare, spre Cimitirul Bolovani, traficulrutier a fost dirijat de poliţişti, scrie Mediafax.

Admiratorii Mădălinei Manole au început să aplaude la apariţiamaşinii mortuare şi au continuat până când autoturismul a ajuns lamormântul aflat pe aleea centrală a Cimitirului Bolovani, aproapede locul în care este înmormântat jurnalistul ploieştean GabiDobre, care a murit de cancer în urmă cu cinci ani, la vârsta de 33de ani.

În jurul gropii în care a fost introdus sicriul, jandarmii auamplasat garduri de protecţie, iar în imediata apropiere amormântului a fost permis doar accesul familiei, al prietenilor, alcolegilor de breaslă ai Mădălinei Manole prezenţi la înmormântareşi al jurnaliştilor.

Preotul care a ţinut o slujbă de câteva minute în faţa Casei deCultură a Sindicatelor, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit alartistei a fost scos pentru a fi dus la biserică, a ţinut un scurtserviciu funerar şi la cimitir, după care sicriul a fost coborât îngroapă, fiind apoi acoperit cu miile de flori de laadmiratori.Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO