ZF 24

Magazine renumite intra in premiera in Romania, prin Baneasa Shopping City

14.03.2007, 11:33 83

Complexul Baneasa Shopping City, care va fi deschis in aceasta toamna, va include si magazinele unor firme internationale aflate in premiera in Romania, precum Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho.
Peek&Cloppenburg, una dintre marcile cele mai importante din Germania, va deschide in Baneasa Shopping City un magazin tip "department store", in care vor fi prezentate colectiile a peste 200 de marci internationale, pe o suprafata de peste 4.200 metri patrati.

Totodata, Inditex Group va aduce la Bucuresti o parte dintre marcile sale internationale, ca Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho, dupa ce in ultimii ani a deschis magazine marca. Zara si Pull and Bear. Reteaua Zara detine un singur magazin in Romania, la Bucuresti, al doilea urmand sa fie inaugurat in Baneasa Shopping City.

Complexul comercial din Baneasa va avea o suprafata de 65.000 metri patrati si va contine peste 220 de magazine, precum si un centru de distractii. Dezvoltatorul proiectului a anuntat ca procesul de inchiriere a spatiilor este aproape de finalizare. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO