ZF 24

Malluri la superlativ

Malluri la superlativ

Autor: inCont.ro

16.04.2011, 11:43 33

Mersul la mall in weekend a devenit un mod de viata pentru multidintre noi. Ne cumparam haine din mall, mergem la film sau larestaurat. Daca pana in urma cu cativa ani nu eram familiarizati cuacest concept, Bucurestiul fiind orasul unui singur mall pentrumulti ani, in ultimii ani, centrele comerciale au impanzitCapitala. Oricum ar fi insa, niciunul dintre mallurile construitela noi nu se compara cu cele mai mari si mai luxoase centrecomerciale din lume. Vrei sa vezi "bijuteriile" lumii in materie demalluri?

Mall of America (Minnesota, SUA)
Acest mall gigantic are un parc tematic si o capela in care s-aucasatorit mai mult de 5.000 de cupluri de la deschiderea lui, in1992.

Cu o suprafata de aproape 400.000 de metri patrati, mallul este altreilea cel mai mare centru comercial din America de Nord.

Mall of America este cel mai vizitat centru comercial din lume,peste 40 de milioane de vizitatori trecandu-i pragul in fiecare an,adica de opt ori mai multi decat populatia totala a statuluiMinnesota.

Cineva care ar petrece doar 10 minute in fiecare magazin ar trebuisa stea in mall 86 de ore pentru a face un tur complet alcentrului. In mall se mai gasesc cinematografe, un parc tematic, unacvariu, teren de golf si simulatoare de zbor. Citiţi mai multdespre mall-uri la superlativ pewww.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO