ZF 24

Metro Cash&Carry deschide un magazin la Deva

13.06.2008, 11:40 11

Compania Metro Cash&Carry Romania reia procesul de extindere pe piata, deschizand, la finele lui 2008, un nou magazin, la Deva, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reluarea procesului de expansiune are loc dupa o perioada de consolidare a activitatii pe piata din Romania, unde reteaua germana de cash&carry detine 23 de magazine. In 2006, compania a inceput procesul de modernizarea a centrelor mai vechi, respectiv Bucuresti-Militari, Brasov 1, Timisoara 1, iar in 2007 au urmat magazinele din Cluj si Suceava.

Ultimul Metro Cash&Carry deschis in Romania a fost inaugurat in noiembrie 2005, in Baneasa, dupa investitii de 30 milioane euro.

"Strategia Metro Cash&Carry Romania pentru anul 2008 presupune atat continuarea procesului de consolidare, prin remodelarea altor trei centre de distributie, cat si relansarea expansiunii, prin deschiderea la finalul acestui an, a magazinului Metro Cash&Carry la Deva", se precizeaza in comunicat.

Vanzarile Metro Cash&Carry Romania s-au ridicat anul trecut la 1,59 miliarde de euro. Retailerul a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 1,43 de miliarde de euro, astfel incat vanzarile magazinelor cash&carry au crescut anul trecut cu peste 11% fata de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO