ZF 24

Mircea Geoana: “Sunt probabil cel mai potrivit om sa fiu presedintele Romaniei”

Mircea Geoana: “Sunt probabil cel mai potrivit om sa...
05.04.2013, 17:44 1788
 
 

Impactul crizei din Cipru asupra sistemului bancar din Romania, pactul national pentru economie si locuri de munca, ce greseli s-au facut in trecut si cum ar actiona politicienii acum, cu “mintea cea de pe urma a romanului”, dar si ofensiva economica, politica si strategica a Rusiei vor fi cateva dintre temele pe care senatorul PSD Mircea Geoana le va dezvolta duminica, la “Dupa 20 de ani” impreuna cu moderatorul emisiunii, Cristian Leonte si jurnalistii Claudiu Pandaru (gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar).

Care sunt masurile care ar trebui adoptate pentru a nu mai trai "inca 20 de ani de capitalism pe burta goala" si ce ar trebui facut pentru a depasi cu bine anul 2013, cand situatia economica si contextul politic international au generat “cea mai complexa situatie din ultimii 15 ani” va spune Mircea Geoana, duminica, la “Dupa 20 de ani”. Tot atunci, telespectatorii ProTV vor afla si de ce senatorul Geoana crede ca este “cel mai potrivit om” sa fie presedintele Romaniei.

Pe Facebook/ Dupa 20 de ani gasiti o galerie de imagini cu senatorul PSD in studioul « Dupa 20 de ani ».

 

          


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO