ZF 24

MTCT a primit trei oferte pentru consultanta la legile din domeniul locuintei

23.03.2007, 15:06 12

Un institut din Austria, o companie olandeza si cabinetul de avocatura al fostului ministru al Apararii Victor Babiuc concureaza la licitatia organizata de MTCT pentru atribuirea serviciilor de consultanta la elaborarea pachetului de legi cu privire la locuinte.

Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a primit pana astazi, la termenul limita, trei oferte la licitatia pentru implementarea, in legislatia romaneasca, a standardelor europene privind locuirea, depuse de doua companii si un consortiu, au declarat surse din institutie.

Firmele sunt Institute for Real Estate Construction and Housing, din Austria, si Dutch International Guarantee for Housing, Olanda.

Celalalt competitor este consortiul format din firmele Cliftons Solicitors (Marea Britanie) si Babiuc, Sulica, Protopopescu, Vonica - Attorneys at Law, cabinetul de avocatura al fostului ministru al Apararii, Victor Babiuc, in prezent presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Castigatorul licitatiei va fi stabilit luni, 26 martie, urmand sa studieze si sa auditeze intregul sistem legislativ romanesc in domeniul locuintei, inclusiv proiectele privind Legea chiriilor, Legea condominiumurilor si Legea implicarii actorilor privati in sectorul locuintelor cu chirie, precum si propunerile de imbunatatire a Legii locuintei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO