ZF 24

Noul selectioner al Nationalei de Fotbal va fi ales miercuri. Razvan Lucescu si Gheorghe Hagi, in carti

Noul selectioner al Nationalei de Fotbal va fi ales miercuri. Razvan Lucescu si Gheorghe Hagi, in carti

Foto: ProSport

27.04.2009, 13:04 21

Programata initial astazi si amanata in mod misterios pentru miercuri, seditnta Comitetul Executiv al FRF avea ca principal punct de dezbatere alegerea unui nou sef al arbitrajului romanesc, ca urmare a scandalului arbitrilor corupti, informeaza ProSport.

Desi stabilisera ca data-limita ziua de 10 mai pentru numirea noului selectioner al Romaniei, presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul general Ionut Lupescu sunt tentati sa grabească procesul. Mai exact, exista sanse bune ca noul antrenor al tricolorilor sa fie numit chiar in sedinta de miercuri a Comitetului Executiv.

O posibila explicatie pentru intentia lui Sandu si Lupescu ar putea fi convenirea asupra unui nume dintre cele vehiculate. In acest sens, Lupescu a mers pe varianta Razvan Lucescu, dupa ce a negociat cu tatal acestuia, Mircea Lucescu, in timp ce Sandu a lasat de multe ori senzatia ca l-ar dori pe Hagi. Despre cine sunt favoriti in lupta pentru antrenarea echipei nationale de fotbal cititi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO