ZF 24

O fabrică din Bucureşti în care lucrează 30 de oameni produce creme, şampoane şi pastă de dinţi de un milion de euro

O fabrică din Bucureşti în care lucrează 30 de oameni...

Autor: Corina Mirea

10.10.2015, 15:00 2012
Produsele cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, a părului sau a corpului duc afacerile VivaNatura, o companie înfiinţată în urmă cu aproximativ un deceniu de inginerul Leonard Rădutz, spre pragul de un milion de euro.
 
VivaNatura, o companie autohtonă care realizează produse cosmetice naturale din 2006, a ajuns anul trecut la afaceri de aproape 850.000 de euro, cremele, şam­poanele, gelurile de duş sau pasta de dinţi pe care aceasta le pro­duce fiind pre­zente pe raf­turile unor ma­gazine naturiste, farmacii şi ale unor retaileri din 16 judeţe. Unul dintre numele din comerţ care au pe rafturile maga­zinelor sale produse VivaNatura este lanţul belgian Mega Image, care în ultimii ani a mizat din ce în ce mai mult pe mărcile locale, artizanale chiar.
 
Producătorul a fost înfiinţat de Leonard Rădutz, inginer de fabricaţie de meserie şi este rezultatul mai multor încercări în antreprenoriat ale acestuia, încă din 1996.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO