ZF 24

Olteanu admite ca PNL a discutat cu PD-L despre sustinerea guvernului

Olteanu admite ca PNL a discutat cu PD-L despre sustinerea guvernului
11.12.2008, 18:38 12

Liderul PNL Bogdan Olteanu a admis astazi ca liberalii au fost contactati de PD-L pentru discutii privind sustinerea unui guvern minoritar PD-L – UDMR, dar a spus ca discutiile nu au avut un caracter oficial.

“Noi nu avem ce sa discutam cu PD-L atata vreme cat ei negociaza cu PSD. Daca anunta ca au terminat negocierile cu social-democratii, atunci noi vom avea disponibilitate sa discutam cu ei. Nu dorim sa fim folositi drept instrument de negocieri cu PSD, adica sa obtina mai mult de la social-democrati folosindu-se de noi”, a spus Olteanu pentru ZF.

Surse liberale citate de Mediafax au spus ca liberalii au discutat in ultimele zile cu democrat-liberalii despre o eventuala colaborare parlamentara, dar si despre sustinerea unui eventual guvern minoritar PD-L - UDMR, care s-ar putea forma din cauza neintelegerilor PD-L – PSD. Cooptarea UDMR la guvernare este principala neintelegere intre PD-L si PSD. Social democratii au conditionat participarea la guvernare de lipsa UDMR din guvern.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO