ZF 24

Orange promovează un român de 36 de ani în funcţia de director tehnic

Orange promovează un român de 36 de ani în funcţia de...

Autor: Ioana Nita

11.02.2014, 20:22 1384

Ştefan Slavnicu, 36 de ani, este noul director tehnic al Orange România, cel mai mare operator telecom de pe piaţa locală, acesta urmând să creeze şi să supervizeze implementarea corectă a strategiilor şi politicilor tehnice, să asigure calitatea reţelei şi să susţină strategia generală a companiei.

El a preluat funcţia deţinută anterior de Mădălina Suceveanu, care a plecat din cadrul grupului francez pentru a prelua funcţia de director de tehnologie la Vodafone Irlanda.

Ştefan Slavnicu lucrează în cadrul Orange de 14 ani, perioadă în care a avansat de la funcţia de network expert la cea de core network manager, ajungând în anul 2011 pe poziţia de head of infrastructure expansion.

De-a lungul carierei sale în cadrul Orange, Slavnicu a lucrat la dezvoltarea strategia tehnică pentru serviciile de voce şi date mobile şi a coordonat echipa tehnică implicată în obţinerea licenţelor. Noul director tehnic al Orange a absolvit un program EMBA în cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum şi un program de doctorat în Telecomunicaţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO