ZF 24

Orban: Impozitul forfetar a fost unul criminal. Cota unica va fi mentinuta

25.11.2009, 13:51 19

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri,dupa semnarea acordului Antonescu - Geoana, ca va fi pastrata cotaunica de impozitare, urmand ca intr-un context economic potrivit sase asigure inclusiv o reducere a acesteia sau a contributiilorsociale sau a TVA, informeaza Mediafax.

Intrebat daca va fi păstrata cota unica de impozitare, Orban araspuns afirmativ. El a adaugat ca, in contextul economic potrivitva fi asigurata "chiar si o reducere fie a cotei unice, fie acontributiilor de asigurari sociale, fie a TVA-ului". "Se vastabili, in mod evident, in momentul in care ne vom aseza cucreionul in mana si vom elabora programul de guvernare", a mai spusel.

Intrebat daca vor fi si discutii in legatura cu eliminareaimpozitului forfetar, liderul liberal a raspuns de asemeneaafirmativ. "Impozitul forfetar s-a dovedit a fi practic un impozitcriminal care a inchis peste 120.000 de firme si a trimis in somajpeste 250.000 de oameni".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO