ZF 24

Pentru a scăpa de un şantaj sexual, Corneliu Stan, fostul director Electrica a dat aproape un milion de euro

13.07.2010, 19:32 741

Director la Electrica timp de 2 ani, până în februarie 2009,director adjunct încă o jumătate de an şi apoi director de proiectla societatea de stat, Corneliu Stan a câştigat circa un milion deeuro din salariu şi indemnizaţiile acordate pentru prezenţa îndiverse consilii de administraţii şi AGA la societăţi de stat,scrieGandul.

Conform propriilor afirmaţii, între lunile septembrie 2008 şiianuarie 2009, Stan i-a dat 910.000 de euro unui oarecare ToneaChiriac, a cărui cunoştinţă i-a fost intermediată de omul de fotbalCornel Dinu. Cu preţul acestei sume, directorul Electrica ar fiîncercat să-şi ascundă de soţie şi de opinia publică escapadeleamoroase - partide de sex cu dame de companie procurate de ToneaChiriac, filmate de acesta din urmă. Chiriac ar fi recurs apoi laşantaj, primind de la Stan, în 5 tranşe, sume cuprinse între100.000 şi 200.000 de euro. Nu a fost mulţumit şi a continuat să-lpreseze pe directorul Electrica, cerându-i alte sume de bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO