ZF 24

Pepsi a pierdut 1,26 mld. dolari la tribunal, intr-un proces in care nu s-a prezentat pentru ca o secretara a uitat sa-si anunte sefii

29.10.2009, 15:38 29

Un tribunal din SUA a obligat producatorul de bauturiracoritoare sa plateasca daune de 1,26 miliarde de dolari pentrufolosirea ilegala a unei bauturi, intr-un proces in care gigantulamerican nu s-a prezentat pentru ca secretara a uitat sa-si anuntesefii de citatia primita, scrie Yahoo Finance.

Charles Joyce si James Voight au actionat in judecta in lunaaprilie producatorul de bauturi racoritoare pentru ca ar fi folositilegal ideea lor de apa purificata. Cei doi au castigat procesul"prin neprezentare", in baza unei sentinte din data de 30septembrie.

Pepsi a anuntat insa ca a primit notificarea de abia lajumatatea lunii septembrie. Se pare ca secretara CEO-ului TomTamoney a primit scrisoarea si a pus-o deoparte pentru ca eraocupata cu organizarea unei sedinte. Pepsi a emis o nota in data de13 octombrie in care cerea clementa curtii pentru neintelegereaprodusa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO