ZF 24

Primăria Oradea pregăteşte o investiţie de 2,5 mil. lei pentru modernizarea a trei străzi

Primăria Oradea pregăteşte o investiţie de 2,5 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

30.05.2013, 14:50 177

Primăria Oradea are în plan un proiect de investiţii în valoare de 2,5 mil. lei (570.000 de euro) pentru modernizarea străzilor Lipovei, Tăbăcarilor şi Ţiglarilor din municipiu.

Proiectele de hotărâre care vizează modernizarea acestor străzi urmează să fie supuse aprobării în cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Local Oradea. Durata de realizare a investiţiei este estimată la 2 luni pentru strada Tăbăcarilor şi la 3 luni pentru străzile Lipovei şi Ţiglarilor.

Pentru strada Lipovei, din cartierul Ioşia, sunt necesare lucrări de amenajare a carosabilului şi a trotuarelor, a locurilor de parcare şi platformelor pentru staţii de tramvai, precum şi realizarea de canalizării pluviale, potrivit reprezentanţilor primăriei Oradea.

Pe strada Tăbăcarilor din cartierul Velenţa sunt prevăzute lucrări de asfaltare, de amenajare a trotuarelor, a acceselor la proprietăţi şi realizarea canalizării meteorice. Tot în cartierul Velenţa este situată şi strada Ţiglarilor, unde sunt necesare lucrări de asfaltare, amenajarea trotuarelor şi a acceselor la proprietăţi, prin realizarea canalizării meteorice.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO