ZF 24

Primii brokeri din vara au stiut sa profite de cresterea Bursei din septembrie

02.10.2006, 19:01 14

Varful topului brokerilor de la Bursa a fost in septembrie acelasi ca in luna precedenta: primele trei locuri au fost ocupate in ordine de brokerii de la Raiffeisen, ING si Eldainvest, dar tranzactiile intermediate de acestia au fost mai mari cu 30-60% fata de situatia din august, confirmand astfel reluarea trendului ascendent al Bursei.
Motorul cresterilor au fost luna trecuta actiunile SIF-urilor, care au castigat in medie circa 9%, in timp ce indicele BET a inregistrat o crestere de 3,5%. Revenirea cumparatorilor a animat piata, urcand si rulajele brokerilor.
O prezenta neasteptata intre primii zece brokeri de pe piata o constituie pozitionarea societatii de brokeraj Estinvest din Focsani, care s-a clasat luna trecuta pe locul al 7-lea cu un rulaj de 15,3 milioane de euro si o cota de piata de 3,9%. In august, aceasta societate a ocupat locul al 19-lea. Mai multe despre topul brokerilor de la bursa puteti citi in ZIARUL FINANCIAR de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO